Nu är Länsförsäkringar på plats i Olofström.

Olofström
För ett par veckor sedan öppnade Länsförsäkringar Blekinge och Fastighetsförmedling sin nya lokal i Olofström.

– De nya lokalerna ligger på torget i centrum och har renoverats för att passa våra behov, berättar Jens Listerö, VD. Vi är hela Länets bank och försäkringsbolag, vi har succesivt ökat vår närvaro i Olofström och tar steget fullt ut med det nya kontoret i Olofström. Det går i linje med vår långsiktiga strategi att ta större plats och utveckla hela Blekinge.

Anton Karlsson är en av bankrådgivarna som kommer att arbeta i de nya lokalerna.

Tobias Nordling, Länsförsäkringars Fastighetsförmedling placerar den saknade pusselbiten av Olofström på plats.

– Vi har redan ett stort antal försäkringskunder här i Olofström, berättar Anton. Tanken med vår nya satsning är främst att stärka upp bank och fastighetsmäklarsidan, men självklart ser vi till helheten. Jag och mina kolleger kommer att finnas tillgängliga för inbokade möten, både för privat och företagskunder. För min del känns det väldigt kul och inspirerande att vara med från början, berättar Anton.

Anders Larsson som är styrelseledamot, och dessutom bördig från Olofström tycker att det känns som, äntligen. – Nu har vi kontor och är tillgängliga i alla kommuner i Blekinge. På övriga kontor har vi växt och fått bygga ut och nyanställa. Visar det sig att det behovet även kommer att finnas här i Olofström är vi inte främmande för att bygga ut befintliga lokaler som idag består av en stor entré och två arbetsrum, berättar Jens Listerö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är Sveriges mest ökande mäklare och drivs som franchiseföretag. Tobias Nordling som är en av två franschistagare är även han nöjd med att lägga till ytterligare ett kontor i företagets stora upptagningsområde.

Anders Larsson, styrelseledamot.

– Vi är otroligt stolta och glada över att vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för andra året i rad tagit hem vinsten för Sveriges nöjdaste kunder. Vi har redan nu mycket kunder här i Olofström men hoppas såklart att öka våra marknadsandelar ytterligare med kontor i kommunen. Vi arbetar ju mycket ute på fältet och hos våra kunder, men ibland kan det vara väldigt bra att ha ett kontor att kunna träffas på, berättar Tobias.

Text & Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelNya Humlestafetten gör sig redo!
Nästa artikelUpptäck Karlshamn, nu är succéarrangemanget Hittaut tillbaka