Olofström
Den 16:e september firade Centrum-advokaterna invigningen av sina nya kontorslokaler och att Per Prené beviljats inträde i advokatsamfunde.

Byggnaden på Östra Storgatan i Olofström har tidigare varit både skobutik, djuraffär och lägenhet, innan den förvärvdes av Eva Johansson, som även äger och driver Centrumadvokaterna. Sedan i februari i år har renoveringarna av byggnaden pågått, insidan har rivits ut så gott som helt och nya kontor har uppförts.
– Nu får alla varsitt kontor att sitta i och vi har flera olika konferensrum, berättar Eva. Vi finns mitt i centrala Olofström, det är nära för våra klienter och vi har gott om parkeringsmöjligheter på baksidan, något vi tidigare saknat.

Olofströms Kommunalråd Sara Rudolfsson klippte bandet på invigningen och höll ett fint tal. Gästerna bjöds på tipspromenad genom alla kontor och rum, och fick även en goodiebag med nyttig information med sig hem.

Under invigningen firades även Per Prené, som nyligen beviljats inträde i advokatsamfundet, och därmed har Centrumadvokaterna numera dubbelt så många advokater som tidigare.
– Det känns bra att vara färdig advokat, säger Per. Egentligen är mina arbetsuppgifter och ansvarsområden inte annorlunda än innan.

Den största skillnaden är att jag själv är ansvarig gentemot advokatsamfundet. Jag kan också åta mig uppdrag som offentlig försvarare och tvångslikvidator.

Advokattiteln innebär en kvalitetsstämpel och för advokaterna finns det fortbildningskrav för att de ständigt ska hålla sig uppdaterade. Det är viktigt att tänka på när man väljer juridiskt ombud.
– Centrumadvokaterna vänder sig till både privatpersoner och företag, berättar Per. Affärsjuridik gäller både stora och små företag, och vi kan hjälpa till med allt från anställningsavtal till kompanjonsavtal, tvister med leverantörer eller missnöjda kunder.

INFO-Bladet önskar Centrumadvokaterna lycka till i sina nya, fina lokaler!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelLåt Holje El göra hösten varmare och mysigare
Nästa artikelVännens bortgång blev starten för Never Walk Alone