vilans-brasvärmeFöretaget Karlssons Bygg o Skorstens Service AB startade år 2001 och består idag av 3 st anställda som är ägaren Bengt-Olle Karlsson, hans son Johan Karlsson och Magnus Persson.

Vid stora arbetstoppar hyr vi in folk från andra byggfirmor som vi har bra samarbete med säger Bengt-Olle. De erbjuder försäljning och montering av braskaminer, skorstenar glidgjutning och insatsrör men även allt inom mureri och snickeri. På Olof Mohlins väg 9 i Kristianstad har man sin utställ ningslokal Vilans Brasvärme i egen fastighet med utställningsyta på ca 200 kvadratmeter med produkter från Nibe i Markaryd och därmed är man Kristianstads största Nibe brasvärme återförsäljare. I framtiden kommer man att utöka utställningen med nyproducerade svanen-märkta produkter. Bengt- Olle vill framhäva att Nibe är en mycket stark samarbetspartner med hög servicegrad. Vårt arbetsområde är Kristianstad med omnejd, Åhus, Tollarp upp till Östra Göinge och österut såsom Sölvesborg, Olofström och ut på Listerlandet. Med 35-års erfarenhet inom byggbranschen och 20-års erfarenhet inom spis-branschen så bådar det gott för väl utförda arbete och många nöjda kunder.

Öppet-tiderna på Vilan är Ons-Tors kl 15-18 och övriga tider enligt överenskommelse. Så passa på då vi gör kostnadsfria besök och offerter samt utnyttja ROT-avdraget. Då det börjar hetta till om öronen efter ett trevligt möte eldar jag hemåt och önskar företaget lycka till framöver. text&bild Ulf Jönsson

Föregående artikelBröllopsyra i Bromölla
Nästa artikelEtt krigsöde