Hänger öronen på dig ner, kan du ta dem och vifta med, kan du knyta en rosett, kan du slå en knut så lätt? Kan du ta dem på axeln så här, som en käck soldat begär. Hänger öronen på dig ner?

Så lät det när hela Sommarlust i Kristianstad rungade då barnen sjöng tillsammans med Leif Walter och Daniel Lindblom i Mora Träsk.

Karlsson punkterade ringar på sin bil, fem vilda ungar kom och hälsade på, byssan rull rufsade till Leif i håret, Svenne o Lotta lyfte temperaturen och Lisa klappade öronen och tårna. Det rockades till Bä Bä Vita Lamm och Hemma på vår gård stod det en gammal Ford.

Ja, många var de olika konstellationerna när Mora Träsk fick barnen att sjunga med i sina låtar. Stämningen var på topp och när det efter en knapp timme var färdigdansat var det många som ville ha en autograf av stjärnorna.

En något varm Leif hamnade på scenkanten för att skriva medan Daniel fortsatte att sälja skivor, tröjor och annat kul så att barn och vuxna kunde fortsätta sin musikaliska bana när de kom hem.

Text & Bild Paulina Bengtsson

Det var full aktivitet när Mora Träsk kom på besök

Kompisarna Annie och Alice med idolen Leif Walter


Föregående artikelPå söndag kl 14 får Bromölla besök av Mamma Måd som bjuder på Vinterallsång på Humlescenen – höstens sista SISSEföreställning
Nästa artikelNostalgi eller mammografi – helst båda