Hässleholm
Natursköna HälsoOasen i Hässleholm erbjuder Slappaklappar som årets julklapp. Klappen som är minst lika rolig att ge som att få, och du får tid med nära och kära genom att ta del av HälsoOasens Totalupplevelse. Det ingår bad och tre behandlingar, och det bästa är att du och ditt sällskap hela tiden är tillsammans.

– Den här klappen passar så gott som alla, berättar Sandra Markus, som är Spa- och hudvårdsterapeut på Hälso-Oasen. Självklart väljer många kärlekspar att njuta och uppleva detta tillsammans, men även mor och dotter, samt vänner brukar få friskvård från topp till tå.

För topp till tå är det verkligen. Man börjar med avslappnande kurbad med väldoftande örter, för att stressa ner och mjuka upp kroppen. Är ni fler än tre så badar man utomhus i fantastiska bokskogen som finns precis utanför dörren. Efter badet tar ni plats i de bakåtlutande gungstolarna, för en skön ansiktsrengöring som avslutas med massage ända upp i hårbotten.

Avslappningen är total och närvaron av din vän i stolen bredvid värmer. Nästa på tur är fötterna som får en återfettande fotinpackning tillsammans med fot-massage. Som pricken över i:et återstår rygg- och nackmassagen. För varje behandling ökar vilan och många förvånas över den djupa avkopplingen man upplever på HälsoOasen.

– Ofta somnar folk under behandling-arna, och det ser vi som ett gott tecken, skrattar Patrik Nilsson, Spa- och massageterapeut.

Till HälsoOasen kommer även kunder för enstaka behandlingar. Förebyggande rygg- och nackmassage, fransförläng-ning, make-up, och härliga spabad är några av sakerna som man kan ta del av.

Kika in på www.halsooasen.se för att se hela utbudet. Slappaklappar från HälsoOasen är höjden av njutning och avslappning, ge den till någon du bryr dig om och avsätt tid för varandra.

Text: Elin Troedsson
Bild: Privata

Föregående artikelAlla är välkomna till Närtandvården i Tyringe
Nästa artikelLjuva toner från Hesslekören