För sjätte året i rad har Ladies night, showen för enbart tjejer, gått av stapeln. Sedan 2010 har Ladies night även varit i Kristianstad vilket verkar uppskattas av både lite äldre publik men även yngre. I år satt ca 3000 tjejer i publiken på Kristianstad arena.

Detta år fick vi se Martin Stenmarck, Frank Andersson, Brolle och Thomas Järvheden underhålla på scen, och dessutom fick vi höra Anders Timell som konferencier. Ett plus var också att de hade fått med sig ett gäng duktiga dansare.

Klockan blev 19.30, det var dags för insläpp och många tjejer trängdes så gott som det gick på arenan.

Det första som hände under kvällen innan Ladies Night-gänget började sin underhållning var en mycket uppskattad musiktävling som i sin tur gick ut på att några tjejer skulle sjunga låtar de själva hade bestämt och tjejen som kom på flest låtar och texter till låtarna vann. Som sagt, det var en underhållning som var väldigt uppskattad i publiken.

Efter en stund drog själva Ladies Night-showen äntligen igång!

Vi fick ta del av alla gäster som både sjöng, och roade via allmän rolig underhållning. Det blev många applåder och mycket jubel under showens gång, och gästerna som nog kunde ta till sig applåderna och jubel lite extra var särskilt Martin Stenmarck och Brolle.

Många tyckte nog att showen kunde hålla på längre än vad den gjorde.

Det var en underbar kväll!

Föregående artikelMitt nya hem i Afrika
Nästa artikelJulklappskväll hos Ulrikas Massage & Friskvård