Det var Michaels föräldrar som startade det anrika företaget Knutson. Idag drivs det av Michael sedan 2002 med 2 deltidsanställda. Knutson satsar mycket på den totala interiören med solskydd för fönster
Just nu håller de på att bygga upp en helt ny utställning med persienner för PVC fönster, så kunden kan komma in och se och testa persiennerna.  – Vi har även ett stort urval på lamellgardiner, hissgardiner och plissé som verkligen ligger i tiden och är väldigt populärt. Det är viktigt att kunden kan komma in och se hur allt fungerar för det är trots allt en investering som ska göras, säger Michael.

DSC09553-cmykweb
De har fått bra intresse för sin utställning som ligger bra till vid resecentrum i Karlshamn.
– Vi har en mycket bra samarbetspartner i Kirsch och certifierade Luxaflex som har hög kvalité till bra priser och snabba leveranser vilket är A och O.
De hade fram till för 2 år sedan egen tillverkning av markiser, men det har de sålt, för det var mycket arbete och de tyckte att det var bättre och lägga fokus på kunderna och montering. I dagens läge går all utveckling mycket snabbt framåt och där hann de inte så därför lämnade de över det.
 – Vi har handel med KD Solskydd och de är en av de 2 största i branschen som är väldigt duktiga. Vi har även en hemsida som vi blivit väldigt stora på. Den är proffsigt utvecklad med alla detaljer och den utvecklas ständigt ihop med de rätta trådarna för sökning. Vi har fått en hel del kunder runt om i Sverige.
De kommer att köra temakvällar framöver både för företag och privatpersoner så håll utkik på deras hemsida.
www.knutson.se eller ring gärna på 0454-310 90.
Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelTeleffekt-finns till för dig och din telefoni
Nästa artikelSten & Markarbeten AB – Håller vad de lovar