preemPå Preem i Bromölla hittar jag Michael Ottosson som är ägare tillsammans med sin fru Bengta Ottosson. De är ”egenägare” av macken genom Preem. De har varit ägare till Preemmacken i Bromölla i 4 år och har även en mack i Ronneby som de haft i 1.5 år. De har totalt 8 fastanställda och 7 extra personal.

På macken finns det mesta, vanligt bränsle så klart men också etanol och ACP Diesel, 2 st ”gör det själv-tvätthallar”, automatisk biltvätt, släputhyrning av både öppna, täckta släp och 2 st biltrailer.

När jag kommer in på macken möts jag av en hemtrevlig doft av nybakat, det är otroligt fräscht i lokalen och var man inte hungrig innan man gick in, så blir man det när man ser alla godsaker vid disken. Det finns nybakat bröd, kanelbullar mm, korv och annan freshfood som wok & pasta.

Och kaffet…undrar om inte Preem har Sveriges godaste kaffe!

Det finns många fördelar med att skaffa och använda Preemkortet, säger Michael Ottosson. Man samlar bl a poäng på det man tankar. Efter en GOD kopp kaffe och trevlig pratstund med Michael Ottosson och anställda Petra, beger jag mig ut i höstrusket igen.

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelHelens Zoo öppnar helt nytt
Nästa artikelGod mat och härlig musik varje fredag!