Finns det något bättre än att vakna upp till sol, värme och fågelsång?
Sommaren, bästa tiden på året, i alla fall enligt mig. Bada och sola är något av det bästa jag och min familj vet under sommaren, att spendera dagarna vid stranden eller ute på sjön. Lyxen att bara åka ett stenkast hemifrån och kunna välja om man vill spendera dagen vid havet eller sjön. Packa ner den där “goefikan” i fika-korgen och sedan ge sig iväg, kan det ens bli bättre? Då familjen nu även består av en glad och sprallig 1,5 årig kille som älskar att bada, så finns det inget bättre än att se hans lycka när vi åker till stranden. Det gör att man stannar upp och alla bekymmer känns som bortblåsta.
Året 2020 har gett oss en möjlighet att stanna upp och tänka på vad som är viktigt i livet.Vi har fått en chans att ta vara på det vi har. Nu är ett perfekt tillfälle att utforska naturen och alla dess fantastiska platser. Vi har många fina ställen i närheten där vi bor, som t.ex havet, sjön, skogen och massvis av fina utsiktsplatser.
Varför inte ta en tur runt Ivösjön och kolla på allt det har att erbjuda. Spendera dagen på härliga Torsö i Sölvesborg, vid havet i Hällevik eller vid Korsholmen i Bromölla. Passa på att gynna våra lokala handlare i dessa tuffa tider, t.ex. genom att köpa en sallad, baguette eller liknande att ta med till stranden eller ut på cykelturen.
Vi på INFO-Bladet önskar alla en helt underbar sommar!
 //Patricia Lundin
Föregående artikelAktivitet och gemenskap i Corona-tider
Nästa artikelMånadens Bukett