Kristianstad
25 & 26 Mars spelas årets komiska kvadruppeldrama på Kristianstad Teater.

”Som Man Bäddar Får Man Ligga” är en musikal om kärlek, pengar och dess konsekvenser. Produktionsteamet NöjesKvartetten lovar en fartfylld föreställning fylld med skratt och underhållande musikalnummer med den bästa musiken från 1984. Föreställningen presenteras i samarbete med bland annat Lions Club i Kristianstad och Studiefrämjandet SydOst. Det ekonomiska överskottet går till Barncanderfonden.

Om ni som företag vill stödja vår kamp och samtidigt synas i vår marknadsföring, kontakta oss gärna för mer information. Du når oss på: 0734043616 eller oscar@linnander.se.

Fakta
Projektet drivs av Malou Marnfeldt, Martin Crona, Julia Sjögren & Oscar Linnander, som samtliga går tredje året på Christian IV:s gymnasiums teaterprogram. I mars 2014 är det dags för dem att redovisa sitt projektarbete, och tillsammans har de fyra klasskompisarna producerat en egenskriven musikal som kommer spelas 25-26 mars på Kristianstad Teater. Musikalen är en komisk deckarmusikal som utspelar sig 1984, och innehåller 10 hitlåtar från just -84. Den är cirka 2 timmar lång och uppdelad i två akter.

Just nu söker de sponsorer som kan hjälpa till att finansiera hyran för teatern samt för teknikerna. Alla bidrag är välkomna. Er logotyp kommer att finnas på affischen samt i marknadsföringen som INFO-Bladet sponsrar med. Er logotyp hamnar även i programbladen som kommer att delas ut gratis till publiken. Det ekonomiska överskottet skänks till barncancerfonden. All hjälp uppskattas!
Målet med produktionen är framförallt att sprida kultur bland unga människor genom att göra något de tre älskar.

– Det är viktigt för oss att vi når ut till en bred publik. Totalt är vi drygt 20 medverkande inklusive ensemble, dansare och orkester, avslutar Oscar.

Text: Patrik Lundin
Bild: Privat

Föregående artikelTräning, vad innebär det?
Nästa artikelAlla barn är viktiga