web-female_cmyk web-male_cmyk

– Vinslöv är fantastiskt, brukar
Kjell-Arne ”Säle” Svensson från Partyfabriken, säga när han står på scenen under Vinslövsdagarna. Och visst har han rätt i det han säger!
Vinslöv är ett samhälle fullt med eldsjälar inom många olika områden, som verkar i det tysta och bakom kulisserna. Därför beslöt sig arrangörerna av Vinslövsdagarna för att införa en ny tradition från och med i år. Man beslöt att låta ortens invånare nominera Årets Vinslövsprofiler i fyra olika kategorier.
Årets Företagare/Handlare
I denna kategori kan ortsborna nominera ett företag eller en hand-lare som man tycker har extremt bra service, som genom sin verksamhet ger Vinslöv god PR eller på annat sätt utmärkt sig inom kategorin och gjort sina kunder/anställda nöjda. Man nominerar hela företaget, inte bara ägaren, så det blir ärofyllt för alla som är involverade inom den arbetsplats som blir utsedd!
Årets Idrottsprofil (Föreningsprofil)
Det finns så många duktiga idrottareoch ledare i Vinslöv! Vuxna och ungdomar som antingen utmärker sig sportsligt eller genom att vara ett gott föredöme för sin omgivning. Det går också att nominera en hel förening eller en person som på annat sätt påverkat föreningslivet i Vinslöv.
Årets Vinslövsbo
Till kategorin Årets Vinslövsbo är det tänkt att man skall nominera en person som aktivt verkar för att främja Vinslöv som samhälle eller dess invånare.
Årets Surprise
Det är en öppen och jurybedömd kategori till vilken man kan nominera vardagshjältarna i Vinslöv! I denna kategori delas priset bara ut de år som en kandidat värdig priset nominerats.

Utöver ära och berömmelse så tilldelas vinnarna givetvis pris. Dessa utdelas på Vinslövsdagarna under torsdagskvällen kl. 18:00. De som vill rösta skall besöka butikerna på orten som är försedda med loggan ”Årets Vinslövsprofil”, där kan de nominera sina kandidater. På Vinslövs hemsida www.vinslov.info finns mer information om nomineringsförfarandet.

Text: Jeanette Junge

Föregående artikelDet finns fortfarande hopp för brandstationen i Vinslöv
Nästa artikelPå HS Service & Support är man i framkant