ridJuni 2009 öppnade denna hästsports- butik på gården Björkbacka i Tollarp.

Kristianstad

Med ett perfekt läge utmed E22, finns här det mesta från ryttare till kusk och det som inte finns hemma, tas hem utan köptvång. Ägare är Jenny Granberg tillsammans med sin make Klas. I butiken hittar vi även Charlotte Wikström som är anställd. Miljötänket är högt och vi försöker ta in miljövänliga produkter så långt det är möjligt; säger Jenny som också menar att man ställer höga krav på att leverantörer ska ha en skriven miljö-policy.

Sortimentet innehåller alltifrån hobbyryttaren till eliten, butiken har bla. sålt sadlar till Tjeckiska landslaget. Sortimentet är brett och även prisvärt, för att alla ska kunna handla, ung som gammal. Möjligheter finns även att via webshopen beställa produkter som man kan hämta eller få levererat. Här erbjuds även bla. täckestvätt och släputhyrning, och inom en snar framtid kommer här även att erbjudas boxplatser och lägenhet på gården.

Butiken kommer att byggas   ut säger Jenny och hennes mål är att detta ska bli ett häst-centrum där vi även kommer att kunna erbjuda olika typer utbildningar. Vi vill ju utveckla oss och förnya oss hela tiden säger Jenny. Välkomna in i butiken. Öppettiderna är Mån-fre 10-19 Lör 10-14 men webshoppen är öppen dygnet runt. Ni kan även träffa oss på Falsterbo Horse Show 3-11 juli eller Bökeberg 9-11 juli, eller kom till vår traditionella loppis 2 gånger om året, nästa är i mitten av september.

Här tackar jag för en trevlig stund och travar ut till bilen för hemfärd.
text &bild Ulf Jönsson

Föregående artikelFörberedelser inför Bodagarna
Nästa artikelNäringslivsnytt