Prova på dagen i Kristianstad bjöd på en varierad kompott av upplevelser! Under hela dagen fanns det möjlighet att lyssna på hälsoföredrag och mediala demonstrationer.

Besökarna kunde prova på olika sorters behandlingar och få en glimt av framtiden genom att testa på en tarotläggning eller få vägledning av professionella coacher och terapeuter.
Det var en skön avslappnad tillställning och både besökare och utställare var nöjda med dagen.

Text och bild: Susanne KarlssonMarie Randau från Kristianstad blev klippt och stylad av Tinas Salonger.Amaru, shaman från Peru hade hittat hit.Bithcy Witch Design visade sina vackra skinnalster.Caroline från Hälsokraft i Sölvesborg var på plats och erbjöd gästerna skön massage.ES Mack, Eva Svensson, visar ett av sina fina vykort som var till försäljning under dagen.Fyra glada utställare, Eva från Sölvesborg, Amaru från Peru, Marie från Asarum och Anna från Karlshamn.Kristaller och helande stenar fanns att tillgå i alla dess former.Monia från Friskvårdspraktiken i Sölvesborg var här. Helene Eng tyckte att det var mysigt att sitta ner en stund och att Monias massage var helt underbar.

Föregående artikelPorträtt: Patric Åberg
Nästa artikel40 år med Holje El