organiqueEfter en härlig tid i sina nya trivsamma lokaler lanserar Organique nu, som först i Sverige, en ny hudvårdsserie Eternal Gold – Källan till ungdom!

Eternal Gold är en UNIK ansiktslinje baserad på certifierade råvaror och skapad med omtänksamhet. Produkterna grundar sig på en ”Safe Formula”, vilket innebär att de INTE innehåller något av följande: Mineraloljor, silikoner, parabener, etanolaminer, PEG, alkohol, syntetiska färgämnen, animaliska biprodukter och har inte testats på djur. Den ger din hud en intensiv behandling och passar Mogen hud, Torr hud , Känslig hud och vid första tecknet på åldrande. Eternal Gold ljusar upp hyn och ger den spänst, lyster och en jämnare hudton.

Produkterna ökar hudens fuktighet med upp till 100% redan efter 3 timmar. Efter 24 timmar har man en ökad fuktighet med hela 40 %. Eternal Gold hämmar även åldersprocessen, har en Botoxliknande effekt som framhäver ansiktets naturliga former och förbättrar hudens motstånd och densitet (täthet). Eternal Gold har en unik bas med noggrant utvalda ingredienser bl.a: Stoechiol som är en kraftig ekologisk lavendelolja från Spanien Xeradin som är ett extrakt av muskotnöt Fruktcocktail av hallon, jordgubb, kiwi, äpple, persika, papaya och gurka Vitaminer och fruktsyror. Kolloidalt guld som förbättrar hudens densitet.

Serien innehåller rengöringsmjölk, ansiktsvatten, peeling, serum, dag och nattcreme samt ögoncreme. Eternal Gold har fått fina utmärkelser av väl etablerade hudvårdsspecialister.

Organique har fler nyheter i butiken. Bland annat deras härliga Fresh´n Fruity serie för hela kroppen. En fruktbaserad linje som ger mängder med vitaminer och fukt åt huden. Kiwi,mango, annans, melon, vindruva, grönt te är nå

Föregående artikelMilla tipsar
Nästa artikelEllas Hemservice-Ett 10-års jubilerande städföretag.