Sölvesborg
Efter att arbetat i hemtjänsten under femton år och drivit en enskild firma sedan 2021 så har Caroline Nilsson nu tagit steget fullt ut att starta ett eget Aktiebolag.
Hon berättar att hon alltid älskat att städa. Med jobbet inom hemtjänsten under 15 år så kändes det att där fanns ett stort behov av städfirmor. Personalen i hemtjänsten är begränsade av vad man hinner och får utföra. De fick inte plocka ut några mattor och piska och kunderna fick bara två rum städade åt gången. Redan då tänkte jag på att starta eget.
– Målet med företaget är ju såklart att kunderna är nöjda när jag lämnar deras hem. Att få känna att man har gjort rent som man själv skulle vilja ha det ger ett lugn och kunden glad. Hon har även anställt en medarbetare då det ökar med nya kunder efter hand.
– Jag hann inte med allt själv och för att hålla bra service så behövde jag ta in en duktig medarbetare, säger Caroline. Det ger även oss en möjlighet att ta hand om fler och större städuppdrag.
De har för närvarande både återkommande hemstäd och företagsstäd såsom kontor och butik. Man utför allt inom städ, privat städning, företagsstädning, fönsterputs, flyttstädning och renoveringsstädning.
Caroline berättar att de även utför mindre trädgårdstjänster som tex gräsklippning och att fixa rabatter när det behövs.

Vi arbetar mest i Bromölla och Sölvesborgs kommuner men även i Olofström och Kristianstad.
Man lämnar gärna offert på återkommande arbete som är större eller bara återkommande. De erbjuder dig som kund att fritt välja om du vill ha städning en gång i veckan eller mer sällan eller efter något annat schema. Kunden är den som ska känna trygghet att vi finns där när kunden önskar ha hjälp, säger Caroline.
Med RUT-avdrag kan man få sina priser rejält kapade och tjänsterna blir väldigt prisvärda. Om du önskar ta reda på vad man kan få betala för en veckostädning tveka inte, ring Caroline för ett förslag.
Passa på att boka upp fönsterputsning till våren då de tiderna försvinner snabbt.

Vi önskar Caroline Lycka till med sin satsning.

Text: Patrik Lundin
Foto: Privat

Föregående artikelSolhörnan bjöd in till en mysig kväll
Nästa artikelDanskompaniet firade 20 år!