1

2

Efter tre år tackade Pia Alfredsson för sig och lämnade över ordförandeklubban till Margareta Rooth, som tidigare varit sekreterare.

Detta skedde på Olofströms Kvinnliga Nätverks årsmöte som gick av stapeln på First Hotel i början av året. 35 av de 75 medlemmarna hade anslutit sig för att lyssna på en föreläsning om juridik och få sig lite god mat, vilket stod på menyn för kvällen.

Föreningen som funnits sedan 1992 har alltså idag 75 medlemmar. För att bli medlem ska man som yrkesverksam kvinna bli inbjuden av någon som redan är med. Har man passerat den magiska pensionsåldern kan man inte bli invald, men är man redan medlem blir man givetvis inte utkastad.

Nätverket består av tio grupper som varje år, alltså en gång om året, anordnar någon form av aktivitet. Exempel på vad de gjort är att de har vandrat till Blekinges högsta punkt, dvs i Farabol. Ett besök på Holjebadet har det också blivit. Där stod det vattengympa, ett dopp i bubbelbadet och inpackning i lera på schemat.

Det är bara att låta fantasin flöda och hitta på något som kan intressera 75 kvinnor i olika åldrar. Kanske det inte faller precis alla i smaken varje gång, men vill man inte hänga på ena gången gör man det gången efter.

Föregående artikelAll-service – Ett litet företag med stora tankar
Nästa artikelElectronetto AB i Olofström