…Bromölla, Sölvesborg, Olofström, Kristianstad, Hässleholm och Karlshamns kommuner.

Tidningen som testats under en period av 12 månader i ett mindre område kommer att delas ut from Oktober månad och ger dig som driver näringsverksamhet en chans att nå ut på ett mycket prisvärt sätt. – Vi kommer att utöka med personal inom försäljning och produktion, säger ansvarig utgivare och en av delägarna iföretaget Easyinfo, Patrik Lundin.

Den nya tidningen kommer att heta INFO-Bladet “Mitt i Månaden” vilket även den testversionen hette. Man kommer att dela ut cirka

80 tusen tidningar varje månad.

Med vår ordinarie månadstidning INFO-Bladet kommer vi att ha cirka

140 000 tidningar varje månad.

Produkten är en enkel tidning med ett stort spridningsområde och ett kanonkomplement till INFO-Bladet.

Priser på annonser kommer att finnas från 2200:- exkl. moms och uppåt. Prisbilden är anpassad till att alla ska kunna delta.

Föreningar som vill tjäna Pengar

Föreningar som har aktiviteter och önskar tjäna pengar till sina verksamheter kan bli samarbetspartner med INFO-Bladet. Kontakta Patrik via mail patrik@easyinfo.se och berätta vilken förening ni tillhör så återkommer de via telefon. Plats finns för ett tiotals föreningar spridda över hela utdelningsområdet.

Företag som vill marknadsföra sig kostnadseffektivt kontakta INFO-Bladet per tel 044-590 22 20. INFO-Bladet söker även fritidsreportrar i de berörda områden. Gillar du att fotografera och skriva maila till patrik@easyinfo.se

Föregående artikelBockeboda Handelsträdgård – Den GIFTFRIA odlingen
Nästa artikelFrasses konkurrerar med bred meny och svenskt kött