Det går bra för Malin Carlsson. Det var inför julhandeln 2011 som hon först slog upp portarna för sin inredningsbutik i Vinslöv och redan nu, knappt tre månader senare är det dags att utöka. Hon ska ta över skoaffären och utöver att hon får dubbelt så mycket utrymme får hennes butik också dubbelt så många skyltfönster. Fyra istället för bara två.

– Det blir underbart med fönster både mot järnvägsstationen och mot torget, tycker Malin.Framsidan på butiken.En titt genom skyltfönstret på alla varorna.

Men den nya delen av butiken är inte riktigt klar än. Malin planerar att fräscha till inredningen med nya tapeter och ommålning. Med hennes gedigna intresse för inredning och design kommer resultatet säkert att bli fantastiskt när det blir klart om cirka en månad.

I den nya delen planerar hon att ha mer barnartiklar, speciellt för de som är ute efter någon trevlig present att ge bort. Det kommer även bli ännu fler läckra artiklar från IB Laurens populära kermikserie, som bland annat setts i Leila Bakar. Eventuellt vill hon även utöka med mer kläder, men det ligger mer i framtiden.

INFO-Bladet ber att få gratulera Malin till hennes framgångar och hoppas att hennes butik blivit ännu större nästa gång vi besöker den.

Text: Petra Horning
Bild: Magnus Kajrup, Malin Carlsson

Föregående artikelNu ska Rolf ”Tvilling” ta grepp om Hässleholms bilkunder!
Nästa artikel”Dans för Välgörenhet”