Sedan ett par veckor tillbaka möter ni ett nytt ansikte på Bossons. På en nyinrättad tjänst som försäljningschef har VD Rolf Andersson handplockat Henrik Bergdahl. Henrik som är 34 år har en lång erfarenhet av bilförsäljning och bilhallsansvar.- Jag är faktiskt utbildad till grundskollärare så ordning och reda och rätt information till kunderna är viktigt för mig, det har jag naturligt med mig säger Henrik. Även om jag representerat andra märke förut så känner jag mig trygg i att ha Anders som kollega här i Hässleholm som kan allt om Peugeot, och då menar jag verkligen allt.

Det är inte utan att det märks på Rolf att han är nöjd med att ha fått in Henrik i verksamheten.

–          Ja, denna rekryteringen är perfekt för oss, Henrik är som sagt väldigt noggrann och är mycket omtyckt av kunder, jag känner honom väl sedan tidigare och han besitter de egenskaper vi ville ha. Tillsammans med Anders Frimans enorma erfarenhet och rutin kommer dem att lyfta Bossons till nya höjder. Båda har ett brinnande intresse för bilar och kundvård och det kommer våra kunder att märka.

Fler saker som händer på Nya Bossons är ett ansiktslyft på bilhallen. Renoveringen håller på för fullt. Fast, berättar Rolf, vi ska inte  ändra på allt för mycket utan vi behåller även det gamla gedigna som vi vet våra kunder uppskattar. Om ett par veckor kommer vi att ha premiärvisning på nya Peugeot 208. Har ni inte kommit innan dess så är ni välkomna då för att uppleva nya Bossons, hälsar Rolf, Henrik och Anders.

Föregående artikelBrännagårdssskkolan
Nästa artikelE & P Resor AB, företaget med service och kunnande.