E & P står för Eva och Patrik Nordström och är ett nystartat lokalt företag med stor erfarenhet inom resebranschen. Redan 1987 började Patrik köra buss och har sedan dess arbetat med bl.a. produktion av buss och flygresor. Resor till Moskva och hela Europa. Eva har arbetat som turistvärd i Grekland, 87-92 och sedan mitten av 90-talet inom bussbranschen som koordinator och med administration.

E & P Resor AB erbjuder kvalitetsresor och stor erfarenhet av bussresor med många år i branschen, kännedom om hur en resa ska genomföras till högsta belåtenhet., bra bemötande vid beställning, god service ombord på bussen, ett glatt humör och naturligtvis alltid säkerheten i första hand! Betalning sköter du bekvämt med kort eller kontanter.

2012 kör de ett varierande utbud av resor: Dagsresor till Tyskland med möjlighet till billig shopping , travturer till Jägersro, tredagarsresor till Bremen oktoberfest, julmarknaderna i Lübeck och Rostock. Vi kommer även att erbjuda resor till de större teater-, konsert- och idrottsevenemangen!

På dagsresorna till Tyskland har E & P Resor börjat med ett nytt koncept, du är hemma igen redan kl. 14–14.30! Ett fåtal hållplatser för snabbare hemkomst och endast 75:-/person.

E & P Resor AB är det lilla personliga företaget, där man känner kunderna och kan ge dem den service som de förväntar sig. De arrangerar resor för grupper/föreningar m.fl. där de tillgodoser allt från hela paketresor efter Era önskemål, eller endast busstransfer.

Deras hemsida är en ”färskvara” som ständigt uppdateras, här hittar Du alltid nyheterna!

All information om avgång, hemkomst, pris och innehåll.

Vi på INFO-Bladet önskar Patrik och Eva lycka till med sitt nya företag!

Kontakt: Tel: 0454 – 198 98 Eva & Patrik E-post: info@eochpresor.se

Föregående artikelNu händer det saker på Nya Bossons Bil
Nästa artikelVaruhuset Besto