– Det är aldrig försent att tänka på sig själv, berättar Ziss Stålhandske. Eftersom hundar ligger henne varmt om hjärtat föder hon upp dvärgschnauzer och arbetade tidigare med hundtrimning. Men på grund av stora ryggproblem fick hon sluta med hundtrimningen och tänka om.

För att stärka upp kropp och själ började hon på yoga, ändrade om kosten och började motioner mera. Utifrån sin personliga erfarenhet och med utbildning i ryggen kan hon idag erbjuda dig massage, SPA-behandling, nagelvård samt tips och råd om kost och träning.

Ziss vet att med små steg kan man göra stora förändringar och hon blir gärna din personliga rådgivare. Företaget har hon döpt till Mindful@Ziss eftersom hon även erbjuder mindfulness i sitt koncept.

Mindfulness innebär att man genom olika steg lär sig leva i nuet och ta vara på det. Mindfulness är något som pågår just nu, hela tiden. I salongen i Näsum finns också kryddor och hudvårdsprodukter från bland annat Alpnaering samt heminredningsprodukter från Zelected by House. Ziss arrangerar också homepartyn, där möjligheten att köpa de här exklusiva produkterna finns.

Den 24-25 november är alla välkomna på öppet hus då man får möjlighet att testa på hudvårdsprodukter, smaka kryddor och få information om hälsokost och personlig träning. Passa även på vid besöket att ta del av de fina heminredningsartiklarna som pryder salongens utställningsyta.

Text & Bild: Monica Berg

Kropp och själ behöver samarbeta

Föregående artikelSolracet på Gualövs skola
Nästa artikelDe vill ha en levande Landsbygd!