granums-lackcenter-ab

Gränums Lackcenter Ab utanför Olofström sysslar lika stor del med lackering av personbilar, bussar och båtar som med industrilackering.

1981 startade Johnny Svensson företaget och 1992 flyttade han förataget till Gränums gamla mejerilokaler. Idag finns de på 500 kvm arbetsyta som värms upp med flis, även lackeringsboxarna. Företaget investerade i flisanläggningen 2007 så nu finns det värmeåtervinning på lackeringboxarna.

Johnny tycker det är viktigt att tänka på miljön så personbilar lackas med vattenbaserad färg. Tidigare användes lösningsmedel, men vattenbaserad lack är bättre för miljön och resultatet blir lika bra. Företaget är litet med flexibelt och erbjuder hög kvalité samt god service.

Kommpetensen är hög hos de anställda. Det som utmärker Gränums Lackcenter är att man kan lacka allt från personbilen till privatpersonen, till industrilackering. Man erbjuder även riktning av plåt.

– Det som är viktigt för oss är att erbjuda hög service och kvalité så kunderna blir nöjda, samt att använda miljövänliga produkter, säger Johnny Svensson avslutningsvis.

Text & Bild Monica Berg

Föregående artikelSystembolaget i Bromölla bygger om
Nästa artikel”En tatuering unik just för dig”