Med Sölvesborgs Data som partner är du trygg.

Om du vill tecknar du serviceavtal får du kontinuerlig uppföljning av dina system, vilket ger en extra trygghet.

Sölvesborgs Data erbjuder kompletta lösningar med totalansvar för efterföljande service, hos dig som kund eller i vår serviceverkstad.

Vi tar totalansvar för allt inom IT som

  • Hårdvara, som servers, datorer, kopiatorer, skrivare, faxar, projektorer m.m
  • Mjukvara  – Pyramid affärsdata,Microsoft, m. fl
  • Molntjänster, så som backup och mail.
  • Kassalösningar, Butikssystem, Frisörsprogram med kassa, Restaurangprogram med kassa,
  • Serviceavtal ger ökad säkerhet för kund.

Vi jobbar idag mycket mot företag och hjälper dom drift av deras IT miljö. Vi har också många butiker som både har kassapater eller butiksdatasystem. Allt från enkla lösningar till mer avancerade. Genom att vi jobbar med 3 olika system kan vi erbjuda väl anpassade system för så väl vanlig butiksverksamhets, frisörer eller restauranger.

Vår vision är : Sölvesborgs Data ska  kostnadseffektivt och säkert hjälpa kunderna med effektiv användning av IT system,

och säkerhetsställa att investeringar når förväntat resultat

Vi har renoverat och utökat vår butik. Vi kommer köra lite öppningserbjudande för så väl företagskunder som privatpersoner.. Vi har laddat upp med massor av bärbara- och stationäradatorer. Vi har nu plats med massor av tillbehör i vår utökade butik så ni som kunder kan hitta det ni söker till er dator. Vi har anställt en ny tekniker Emil Persson som har ansvar för verkstaden och butiken. Nytt är att vi nu erbjuder våra kunder reparationer på mobiltelefoner/Iphone, men dock ej garantiärenden.

Eftersom vi märkt att det finns ett stort intresse på spelfronten kommer vi också erbjuda en 10 i topp lista med de populäraste spelen.

Ingela och BengtAnneli & Emil

Föregående artikelVill du finna vägen till hälsa och personlig utveckling
Nästa artikelShabby Chic – ett intresse men även en livsstil