Untitled-1Musiken som utspelar sig på en gata med en bank, en modebutik, ett café och en busshållsplats är den 16:e i raden.

Under den 70 minuter långa föreställningen får vi beskåda allt från skolbarn till mammor med barnvagn och gamla pensionärer.

”ABC” med Anna Book, ”Efterfest” på med Magnus Uggla och Mama Mia med ABBA var bara några av de låtar vi fick höra.

Några av er som var på Olofströmrevyn i början av året har kanske i färskt minne att Dirty Dancing då var på besök. De gjorde nu åter igen ett besök i Olofström. Och även om första paret ut var väldigt underhållande måste jag nog konstatera att ungdomarna var något lite mer graciösa.

Killarna i orkestern fick efter ett tag visa prov på att de inte bara kan spela. För rätt som det var blev de uppbjudna till att både dansa och sjunga. Bland annat sjöng Axel Bertilsson ”I natt i natt, är det du är det jag” så att hela publiken kom igång och började tjoa och tjimma. Sammanfattas kan att elever som blott är 16 år har en enorm talang, jag är grymt imponerad! En fartfylld och klockren föreställning är åter till ända och än en gång ser vi fram emot nästa års musikal.

Text: Paulina Bengtsson

Bild: Bima Bild

Föregående artikelMarie Sernham född och uppvuxen i Degeberga utbildade sig till frisör i Kristianstad.
Nästa artikelGummagårdens Gårdsbutik i Norje.