Föredragshållare fr. vänster: Jane Hedqvist, Ninna Andersson & Annica Lagergren. Karlshamn
Karlshamns kommun och Näringslivsenheten bjöd in till årets första Nätverkslunch på Port Hotel. Föredragshållare var reklambyrån Happiend och JH Hälsa och Harmoni som presenterade sina företag inför en välfylld salong.

Happiend, som sysslar med alla typer av PR, representerades för dagen av kreativa chefen Ninna Andersson och projektledaren Annica Lagergren. De berättade om sitt ”rosa företag” och den glädje och lycka som ska genomsyra hela verksamheten och smitta av sig på kunderna, därav namnet Happiend, ett gott slut som alla är nöjda med. Idag samarbetar Happiend med ett 50-tal kunder varav Blekingetrafiken och DFDS hör till de mest kända.
Dagens andra inbjudna talare var Jane Hedqvist som presenterade sitt relativt nystartade företag JH Hälsa och Harmoni och precis som namnet antyder så handlar det om friskvård och välbefinnande. Efter 25 år valde Jane att byta bransch för att påbörja en utbildning vid Valjeviken. Detta ledde till att hon sommaren 2011 kunde starta upp sitt företag som utbildad massör-och spaterapeut.
Det var en trevlig och givande eftermiddag där visitkort bytte händer med löften om framtida samarbeten, och som är hela syftet med Nätverksluncherna.
Nästa träff blir onsdagen 27 februari.

Text: Patrik Aronsson  Foto: Susanne Karlsson

Föregående artikelSalong Mirka ser ljust på framtiden och nyanställer
Nästa artikelVad finns i lösgodiset?