Olofström
”Klappat och klart” är namnet på årets julshow som Hotell Fritzatorpet bjuder in till med start första helgen i december.
Ägarna Dagmar, Nadine och Bertil på Fritzatorpet presenterar ett samarbete med Nöjeskompaniet och med Nils Åkesson som är känd från Växjörevyn som gästartist. Likt som i fjol så kommer man att arrangera julborden utomhus i en stor uppvärmd hall. Nytt för i år är att den stora scenen kommer att byggas in i hallen. Att det var en stor succé i fjol råder det inget tvivel om, och i år är förhoppningarna minst lika stora.

– Man kommer att få ta del av ett rikligt traditionellt julbord, en stor dos humor, julsång och julstäming, skönsång, allsång och dans, berättar Anders från Nöjeskompaniet.
– Och i år har vi valt att inte bara erbjuda en artist utan mer show med något av varje, där publiken involveras, fyller Dagmar i.

Hallen som byggs upp för julborden klarar kylan mycket väl och gästerna som kom i fjol var mycket positiva till det som väntade inne i hallen. Utsmyckningen som ger maximal julstämning är fantastiskt vacker, och känslan man får är av att vara i en arenamiljö med den stora scenen och det generösa utrymmet. Redan nu har förfrågningar om bokningar börjat nå Hotell Fritzatorpet. Ett klart gott betyg, och man hoppas på att få fem av fem i betyg av kvällstidningen Kvällsposten även i år.

 

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelDolbyz bjuder upp till dans
Nästa artikelOlofström rustar för folkfest