Nya ägaren Jessica hälsar kunderna välkomna till Moltas.Karlshamn
Från och med den 1 januari i år har anrika Mattssons Tobaksaffär bytt namn till Moltas Tobak & Konfektyr. Den nya ägaren heter Jessica Evasdotter och med fokus på god personlig service vill hon ge sina kunder det där lilla extra.

Nästan som av en slump blev Jessica Evasdotter ägare till den anrika tobaksaffären som i år firar 110 år i samma lokaler.
Under ett besök i
butiken fick hon nämligen veta att de gamla ägarna ville sälja och nappade direkt på möjligheten att starta någonting eget. Sedan tidigare har hon arbetat på Långasjönäs Camping och på Turistbyrån.  Att köpa sig en tobaksaffär är en dröm som nu gått i uppfyllelse.
Mer än bara snus och tobak
Nyrenovering, ett utökat sortiment med bland annat exklusiv choklad och lakrits och en rejäl satsning på tips borgar för att kunderna kommer att stormtrivas. Vi låter Jessica själv få berätta:
– Kundens önskemål är det som styr. Jag vill med min butik stå för kvalitet och jag är alltid beredd att gå det lilla extra steget för kunden, berättar Jessica som också har börjat med andelsspel.
Och namnet då, Moltas? Jo, det är
namnet på en av Jessicas hundar.

Text & Bild: Patrik Aronsson

Föregående artikelVi fortsätter kura skymning!
Nästa artikelBabysim – en glädje för hela familjen