Från och med påskveckan kommer Jennys Klipphörna också finnas i Hällevik.

I 45 år har det varit AnnBritt Simonsson som drivit salongen och de sista åren har den kallats för salong AnnBritt. Jenny Persson tycker om utmaningar och nu när hon drivit Jennys Klipphörna i Sölvesborg i 19 år kände hon att det var dags att utvecklas, så när hon läste annonsen i tidningen om Salong AnnBritt i Hällevik tog det 2 sekunder att bestämma sig berättar Jenny.

Hon tycker om Hällevik som växer hela tiden och under sommarhalvåret ökar befolkningen med ca 3000 sommargäster. AnnBritt berättar att när Jenny ringde på annonsen så kände hon förtroende direkt för Jenny och hennes kunskap. Första tiden kommer AnnBritt vara kvar på salongen och ta hand om stamkunderna och det tycker Jenny känns jättebra och det är bra för kunderna, båda ser fram emot ett samarbete.

Jennys Klipphörna i centrala Sölvesborg och Hällevik kommer att samarbeta, personalen kommer att ha ett rullande schema och när man ringer och bokar en tid kan man välja om vill vara i Sölvesborg eller i Hällevik beroende på vart man befinner sig den dagen.

Vecka 13 kommer salongen i Hällevik hållas stängd på grund av renovering sen hälsas alla gamla och nya kunder välkomna.

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelLeffes Bil har satsat på en ny skadeverkstad
Nästa artikelKontraster