Musik har alltid varit hennes största intresse och legat henne varmt om hjärtat. När frågan om ett projektarbete i skolan kom upp fanns det ingen tvekan vad hon skulle göra. Hon skulle spela in en skiva.

Frida Torstensson från Olofström går sista året på Ekonomiprogrammet på Nordenbergskolan. Skolprojektet hon fick i uppdrag att göra skulle innefatta ekonomi. Frida valde därför att starta upp ett tillfälligt företag varifrån hon nu ska ge ut sin egen skiva.

På skivan har hon valt ut låtar som  ligger henne själv varmt om hjärtat och till sin hjälp har hon tagit Björn Persson på Susekullen. Hon kontaktade föreståndaren på Susekullen när hon drog igång sitt projekt och fick god respons direkt. Så det är även här hon spelar in sin skiva.

När skivan är klar kommer Frida att finnas på julskyltningen i Olofström för att sälja den (riktigt var vet man inte i skrivande stund). Den kommer att kosta 100 kronor och varenda krona som blir i vinst kommer att gå till Barncancerfonden. Att hon valde just Barncancerfonden är för att hon ville bidraga till något och här vet hon att pengarna kommer till nytta.

Man kan även köpa skivan direkt av Frida.

Så om du är intresserad skicka ett mail till

Frida-Torstensson@hotmail.com eller ring 076-305 92 72.

Frida Torstensson

Föregående artikelJulmarknad i Fornebodastugan
Nästa artikelEtt kvarts sekel med skyltning av jul i Kyrkhult