Bromölla
Den 1 maj startar Frasses Hamburgare i Bromölla ett samarbete med Scan och blir ett äkta gatukök. Efter att ha funderat och planerat är det ett väldigt bra beslut tycker Thomas Lindström.

Hela restaurangen kommer målas om och upprustas inför förändringen. Taket, inredningen och menyn förändras, men personalen blir densamma.
– Det finns inte så många äkta gatukök kvar idag, berättar Thomas. Man ska kunna komma hit och få i princip allt vad ett äkta gatukök kan erbjuda.
En gammal klassiker som Parisarens gatukök kommer erbjuda är till exempel en kokt korv och en pucko. Korv-sortimentet kommer vara större och mer utvecklat och hamburgarna likaså. En
favorit som länge varit saknad av kunderna är dagens rätt, den kommer finnas med på menyn från och med nyöppningen.
– Vi har varit ett gatukök tidigare, säger Thomas. Från 1994 fram till 2005 gick vi under Sibylla som franchisetagare, sen bytte vi till Frasses Hamburgare. Vi ville ha svenska råvaror i grund och botten i all vår mat och framförallt svenskt kött. Frasses Hamburgare garanterade det och vi kommer fortsätta med det löftet. Vi vill kunna utveckla våra egna idéer och ha större frihet att själv kunna välja vad vi vill ha på menyn och när vi vill ha kampanjer. Det är delvis därför vi väljer att bli ett Scan-gatukök.
Frasses Hamburgare i Bromölla kommer få namnet Parisarens gatukök efter Parisaren som brann ner i Kristianstad för några år sedan.
– Jag hade byggt upp Parisaren i Kristianstad från grunden och har alltid gillat namnet, förklarar Thomas.
Thomas och personalen på nuvarande Frasses Hamburgare i Bromölla är exalterade över nystarten som Parisarens gatukök och tycker att det är helt rätt beslut.
INFO-Bladet önskar Thomas med Thomas och Kim på Parisarens Gatukök i Bromölla.personal lycka till i framtiden.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelLions Humlerally
Nästa artikelTankeverkstad i Bromölla