IMG_4264

Lördagen den 19 juni arrangerade Fjälkinge IF ”Fotbollens dag” på Willandia. Klockan 10.00 samlades föreningens ungdomslag för en träningsdag tillsammans. Seniortränarna, från dam- och herrlagen, ledde träningarna och till sin hjälp hade de några dam- och herrlagsspelare. Första träningspasset handlade mycket om passnings- och mottagningsteknik medans andra passet innehöll skotträning och olika spelövningar. Koncentrerade miner under teknikövningarna varvades med mycket skratt. Träningen avslutades med en kort turnering innan dagen avslutades med hamburgare och dricka.

Målsättningen med dagen var att aktiva i föreningen ska lära känna varandra bättre samt att få ett erfarenhetsutbyte mellan föreningens ledare. Det är en viktig del i föreningens utveckling.

Vi hade tur med vädret och dagen blev mycket lyckad och uppskattad. Alla som gjorde dagen möjlig ska ha ett stort tack, tack till ledare och spelare från seniorlagen som ställde upp och ledde dagen och även till föreningens styrelse som stod för grillning och servering. Tack också till alla er barn och ungdomar för en härlig dag tillsammans.

Ungdomsledarna
Fjälkinge IF

Föregående artikelSommar i Djurröd – Med Rickarums Bya Teater
Nästa artikelPremiär för Allsångskväll med dans!