Evas Bud och Städbolag erbjuder tjänster som: Flytthjälp, Städhjälp och Budkörning som innebär transport av saker mm.

Evas Bud och Städbolag arbetar ihop med Städning och Move i Kristianstad, som är ett flytt/städbolag som satsar på miljö och service, utför allt inom flytt, städ och fönsterputsning. Företaget har många års erfarenhet inom branschen och anpassar allt efter kundens behov. Eva har tidigare arbetat i fabrik, är utbildad undersköterska och har även gått en utbildning om industriell utveckling. Efter 17 års anställning på ett företag i Karlshamn blev Eva arbetslös efter att företaget flyttade till Finland.

Istället för att vara arbetslös så startade Eva ett städföretag i Sölvesborg 2005. Då var inte efterfrågan så stor men när företaget började erbjuda flyttjänster blev efterfrågan större. Mellan 2005 och september i år gick Eva utbildning samtidigt som hon drev företaget i mindre skala. I september i år slogs företaget ihop med Städning och Move i Kristianstad.

Nu har man hela Sverige som arbetsområde när det gäller flytt och transport. Städning har företaget inom Skåne och Blekinge. Man anlitas både av företag och privatpersoner.

Eva hälsar alla välkomna att höra av sig när de gäller allt från den lilla städningen till flytt och transporthjälp.

Text & Bild Monica Berg

Föregående artikelElin Berg vann.
Nästa artikelPizzeria Palma i Sölvesborg