En rak och enkel kille med många bollar i luften- Så vill jag beskriva mannen bakom Ett strå vassare Marcus Mattsson.

Ett Strå Vassare AB är ett märkesoberoende bilföretag med över tio års erfarenhet i branschen. Företaget startade i början av 1990 och har under de gångna åren utvecklat en mycket träffsäker känsla för kundens önskemål och behov.  Företaget har nu även satsat på att sälja husvagnar och husbilar. Det handlar om framförallt märket Hobby som man säljer men även  andra märken kan beställas.

–       Att prisbilden är lägre än konkurrenterna i branschen beror nog mest på att de vill tjäna så mycket mer per enhet säger Marcus. Jag vill att man får rätt husbil eller husvagn till ett bra pris.

Med en egen bilverkstad och kunnig personal så håller man på att arbeta sig in på verkstadsmarknaden i området.

–       Vi har fullservice med däck och serviceprogram för alla bilar. Med kontrollbesiktningen strax över gatan fixar vi även den biten åt kunder, fortsätter Marcus.

Att handla bil från Ett strå vassare ger kunden en känsla av att välja och vraka. Deras lager består idag till övervägande del av svensksålda bilar, men söker ni något specifikt fordon så hjälper de dig gärna med sitt breda kontaktnät i Sverige och Europa.

Passa på att beställa er husbil för årets sommaräventyr.

Text & bild Patrik Lundin

Marcus, John och Tobbe framför lokalerna

I en modern och ljus verkstadslokal fixas alla bilmärken


Föregående artikelNyttiga grilltips
Nästa artikelHej alla…!