Här ser ni grabbarna bakom Svenska Energimässan som går av stapeln den 25-26 mars i Evac’s gamla lokaler i Bromölla.
Här ser ni grabbarna bakom Svenska Energimässan som går av stapeln den 25-26 mars i Evac’s gamla lokaler i Bromölla.

Hur gick mässan förra året? Det gick mycke bra det var uppskattat av både besökare och utställare. Det var ca 800 besökare under dom två mässdagarna. Vi kommer att ha samma upplägg i år med fler utställare, matvagn och hoppborg dessutom utökar vi med musik och aktiviteter från föreningslivet.

Blir det samma typ av mässa?

Jag det blir allt med energi i någon form…..

Hur många utställare blir det i år?

I dag har vi klart med lika många utställare som förra året så vi räknar med att fördubbla antalet utställare. Ca 40st

När är det mässan?

Mässan är på Fredagen 25 Mars Kl 12.00-18.00 och på Lördagen 26 Mars 10.00-17.00.

Tanken med mässan är att lokala företag skall ha möjlighet att visa upp sina produkter och tjänster. Dom lokala företagen ingår ofta i ett intrenationelt nätverk av produkter och tjänster. Detta gör att det kommer representanter från hela landet Det är även så att en leverantör till en utställare kommer från utlandet och dom vill vara här (det är riktigt kul att vi har fått den uppmärksamheten). I år har det varit företag are som dyker på mig på stan och vill boka plats till mässan, så gen svaret är stort nu. Ryktet går för mig vilket är kul och spännande. Målgruppen är alla företag som har något med energi att göra.

Vad är energi?

Energi kan vara maskiner, bränslen, människor, mat, isolering, fordon, ventilation, värme, vatten, att hushålla med resurser, tillverka energi, belysning, husproduktion, vitvaror osv.

Energi priserna stiger hela tiden så att energifrågan är högaktuell för alla i samhället privat, offentligt och företag. Därför är mässan på Fredag och Lördag för att alla skall ha möjligheten att komma.

Vi har valt att inte ha någon entré för besökarna. Utställarna betalar för enkelbås 3000kr och för dubbelbås 5000kr om man bokar innan den 20 februari.

Föregående artikelI huvudet på en “nysvensk”
Nästa artikelKatter söker nytt hem