En riktigt bra fru.

Dagen på ICA dagen innan julafton när jag stod och drömde om en sauteuse, en sorts stekpanna med höga kanter och underbara former, som jag insåg att jag helt enkelt är en riktigt bra fru men att ingen har upptäckt det!

Till jul är det stor chans att se män med en lapp i handen letandes efter rätt storlek på bh och trosor, troligen till sina fruar. Kanske är det de mest generade männen som jag lägger märke till och att allra de andra fixar det utan större problem, men om jag hade varit någons fru hade han bara behövt ta en U-sväng på ICA för att stoppa ner en bukett blommor och i farten greppa en ny gryta, ett stekjärn eller en elektrisk hushållsapparat.

Här finns nämligen kvinnan som älskar äggklockor, vispar, bunkar, pannor och andra hushållsprylar Allra helst vill jag ha en traktörpanna i koppar, fast risken hade nog varit att jag – exalterad av formen – smekt grytan istället för mannen.

Inte nog med att en U-sväng på ICA hade gjort mig lycklig, jag älskar öl! Lättöl som folköl, till maten eller när jag lagar den. För att inte tala om hur gott och lyxigt det är med en starköl till räkmackan på båten över till Helsingör. Var gång jag går iland tänker jag att den staden gör mig lycklig, mina vänner tror att det är ölen men jag hävdar min åsikt!

Sedan slumrar jag gott till nyheterna klockan åtta efter en dag på jobbet, jag tror det är då jag njuter som mest av både tv och soffa.

Slumra på soffan, dricka öl och U-sväng på ICA låter som en riktigt bra fru. Å andra sidan har jag dåligt med plats i soffan, hushållsprylarna köper jag själv och slipper höra ”vad ska du med en till” och öl dricker jag så gärna med mina vänner.

Även om det låter som om jag är en riktigt bra fru tror jag att jag är en ännu bättre singel!

Föregående artikelFrån Karlskrona till Kroatien
Nästa artikelLübeck och minigrisen Hugo…