Kristianstad
På kvällen förvandlas Narins Pasta & Pizza till en mysig fristad. Det dukas med vita dukar och levande ljus tänds i varje fönster och på varje bord. Vare sig man vill ha en romantisk middag med sin partner eller en avslappande måltid tillsammans med kollegorna efter jobbet så är Narins stället att besöka.

Från tisdag till lördag går det att äta både lunch och kvällsmat hos Narins Pasta & Pizza. Ägaren Narin Yusein möter kunderna med ett leende direkt när de kliver innanför dörren.
– Vår populäraste rätt är Salame, berättar han och dukar upp med en väldoftande pizza som riktigt får det att vattnas i munnen. Det är en pizza med mozzarella, tomatsås, salami, prosciutto och hemmagjord pesto.

Karakteristiskt för pizzorna hos Narins Pasta & Pizza är den tunna och frasiga bottnen. All mat lagas från grunden med färska råvaror och Narins kärlek till maten genomsyrar varje delikat rätt. Ingenting lämnas åt slumpen.

På kvällarna serverar de a la carte, pizza och pasta i en charmig miljö som erbjuder avslappning och avkoppling från vardagens stress. Till maten kan man få vin eller varför inte en italiensk öl.
– Vi har tagit fram vin som passar till rätterna vi lagar, för att ge en helhetsupplevelse, berättar Narin. När vi serverar berättar vi alltid för gästernaom maten och drycken.

Narins Pasta & Pizza erbjuder även vegetariska alternativ och kan servera glutenfri pasta. Kort sagt finns där någonting för alla. Njut av en lyxig måltid med smak av Italien!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSotnosen förgyller Kristianstad med gourmetkorvar
Nästa artikelTänk färg och mönster hos Butik Jazpi