vvs-sb

Ett år har gått sedan Emil och David öppnade Licenssvets & Isolering AB’s VVS butik, i Sölvesborg.

Det är en liten men välsorterad butik med det mesta inom VVS som ligger på Bredgatan 3. Här arbetar bland annat Ann-Christin sedan två månader tillbaka som butiksbiträde. Hon har 30 års erfarenhet av administration och försäljning inom branschen. Deras arbetsområden sträcker sig mestadels runt om i Bromölla och Sölvesborg men ibland kan det hända att de även får åka på längre uppdrag.

Att året har gått bra är de båda grabbarna överens om. När Emil börjar räkna på hur många anställda de har och kommer fram till att de just nu är 8 stycken på företaget, brister han ut ”Oj, är vi så många?” De själva har jobbat inom branschen i ca 10 år och har inga planer på att lägga av.

Företaget inriktar sig på allt inom VVS såsom värmepumpsinstallation, konverteringar, service, köks- och badrumsrenoveringar, totalentreprenad och industriella anläggningar samt fjärrvärme och lösullsisolering som är ett 100% miljövänligt alternativ till isolering. De erbjuder också övrig entreprenad som, betonghåltagning och bilning, gjutning, putsning, murning, även industriservice och vattenrening. VVS är det alltid stor efterfrågan på och innan de öppnade butiken i Sölvesborg låg närmsta VVSbutik i Rinkaby och Karlshamn. Licenssvets och Isolering AB har öppet måndag, onsdag och fredag mellan 12.00-16.00.

vvs-sb2

När de fick frågan om hur företaget ser ut inom de närmsta 5 åren så hoppas de självklart på att de ska ha expanderat mer.

– Hjälp oss att fira vårt 1 års jubileum fredagen den 26 November. Vi bjuder på fika i butiken mellan 08-16.

Välkomna, hälsar Emil och David.

Text och bild Belle & Veronika Emil

tel. 0708-197613 David

tel.0705-352495

Öppettider butiken Bredgatan 3, Sölvesborg

Ons 10-18

Fre 08-16

Mån 08-16

Öppettider Butiken Näsum

Mån 10-16 på Bredgatan i Sölvesborg !

Välkomna

Föregående artikelJulmarknad på Liljenborg i Jämshög
Nästa artikelSystembolaget i Bromölla bygger om