Malsor släppte loss på scenen och inledde själv med låten ”Idag”.Publiken satt spänt minuter innan Malsor kom in.Malsor tillsammans med Sadiiq hade roligt på scenen.Kristianstad
Rapparen Malsor med gäster bjöd på en underhållande hip-hop konsert och låtarna hade ett skönt sound. Publiken trivdes tillsammans med artisterna inne i värmen när den kalla vinterkvällen blåste utanför.

Ungefär ett 50-tal personer hade kommit för att lyssna på konserten som hade fått namnet ”Efter Perrongen”. Malsor Sylejmani sjöng och rappade tillsammans med gästerna Sadiiq Hassan, DJ Ari Khalili, Jeffrey Lidfeldt, Burim Rama, Timmy Persson och D-nice.
Konserten inleddes med att Dj Ari spelade remakes på gamla och nya låtar. Musiken dunkade ut i spelhålan på Kulturhuset Barbacka och folket njöt av tonerna. De omgjorda låtarna var mycket bra gjorda och man kunde höra allt från nyversioner av de senaste hip-hoplåtarna till nyversioner på äldre klassiska låtar från 80- och 90-talen.
Olika människor, kulturer och personligheter samlades för att lyssna på Malsors duktiga rap tillsammans med hans musikaliskt begåvade gäster. Det fanns människor i alla åldrar i publiken.
När DJ Ari hade spelat en stund tonades musiken ut och Malsor intog scenen. Han inledde med en lugnare låt kallad ”idag” och publiken gav honom deras fulla uppmärksamhet. Mellan låtarna berättade Malsor om sitt liv inom musiken, när han började, varför och vad musiken har betytt för honom genom hela livet.
Samspelet på scenen mellan artisterna och den trevliga, lugna atmosfären i lokalen gjorde konserten mycket trevlig och behaglig.
Ett bra avslut på en torsdag och jag var inte den enda som höll med om det. Låttexterna hade etsat sig fast i huvudet när man åkte hem i den kalla vinterkvällen och mer hip-hop dunkade ut från bilhögtalarna.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelNA Altanglas- alltid bra service
Nästa artikelHär hittar du det tunga artilleriet