kartaFöretaget huserar i Bromölla, de sysslar med annonsproduktion, skapar webbsidor, producerar tidningarna “INFOBladet” och “INFO-Bladet företag” samt “INFOBladet Mitt i Månaden”.

”Svensk Näringsliv gav ut en bok med tips om hur man kan arbeta med information till företag och där fanns vi med som exempel på hur information når ut bra”, säger Patrik Lundin som är ansvarig utgivare av tidnigarna.

-Flera av våra annonsörer har varit med från början och de förstår värdet av att synas. Företag som budgeterar sin marknadföring väljer att vara aktiva och kan då säga nej till oseriösa förslag på marknadsföring. När det gäller marknadsföring ska en viss del av pengakass en gå till reklam – självklart ska den inte överdrivas för det finns mycket annat som ska betalas. I en lagom mix av reportage och annonser delas månadstidningarna ut med Posten till både hushåll och företag, cirka 75000 tidningar per månad. Med lokala inslag och texter om intressanta små händelser blir tidningarna intressanta för lokalbefolkningen.

Man skriver gärna om nystartade företag och många har efter ett reportage i tidningen, blivit nerringd av nya kunder. Sedan starten för snart 7 år sedan delas tidningen ut i Bromölla,Sölvesborg och Olofström. – Det senaste tillskottet är att man numera även är heltäckande i Kristianstads kommun. Vi har ett par säljare igång och det känns
mycket bra inför framtiden att Kristianstads-området finns med.

Easyinfo är en komplett partner för företag som planerar sin marknadsföring. Ofta sitter vi med kunden och lägger upp planer för marknadsföring, då slipper man att hamna i diskussion med telefonförsäljare som vill berätta hur billigt allt är hos just de. Våra kunder behöver bara ringa ett samtal för att få hjälp med sin marknadsföring. Vi arbetar med kunden direkt och vi vill påstå att genom våra kontakter kan vi ta fram kvalitativa lösningar på de flesta problem som uppkommer. Som exempel kan nämnas att med “Gratis” hemsidor som man köper över ett telefonsamtal blir det ofta en dyr historia. Vi kan från början ta hand om företagets hela strategi på nätet. Med egen produktion och egen server behöver det inte kosta mer än1500:- / år att ha en proffsig It service och en hemsida som är enkel att uppdatera.

-Har man en hemsida som man inte är nöjd med boka ett möte med oss och vi kan ordna så att hemsidan blir proffsig och lätt-använd. INFO-Bladet Företag är en
produkt som delas ut två till tre gånger om året och den kommer ut nästa gång i början av oktober så missa inte att boka den, avslutar Patrik.

Föregående artikelGårdsauktion i Väghult
Nästa artikelThule Trailer-Center i Bromölla