… är det nya miljö- och energimedvetna husföretaget med satsning på design, flexibilitet, hög kvalitet och hantverksfinish.

Bolaget som startades under våren och försommaren har femtontalet ägare som på ett eller annat sätt alla är engagerade i verksamheten.

Huvudkontoret finns i nyrenoverade lokaler på Björkhemsområdet i Kristianstad. Försäljningskontor och bas för byggverksamheten finns förutom i Kristianstad också i Stockholm och etablering pågår av motsvarande i Malmö och Helsingborg. Från huvudkontoret kommer viss exportverksamhet också att förekomma.

Totalt sysselsätts ett trettiotal personer med försäljning, administration och byggnation. Den övervägande delen av produktionen ritas av Villaarkitektur i Sölvesborg. De prefabricerade byggsatserna levereras från AHus/ Deromes fabrik i Kungsbacka. Den stora erfarenhet som de engagerade i verksamheten har, jämte det nätverk som följer av många års arbete i branschen, har möjliggjort en kort startsträcka för verksamheten. Redan nu efter tre-fyra månader är verksamheten igång med husleveranser och byggnation på flera platser.

Bland de pågående projekten finns Klubbstugan på Fjälkinge nya idrottsplats, gruppbostäder i Kristianstad, enfamiljsvillor i Falkenberg, Ekerö, Hällevik, Kristianstad, Åhus, Huddinge och Haninge. C4 Hus avsikt är att kunna erbjuda bostäder till konsument på totalentreprenad i tillväxtområden där man också kan genomföra entreprenaderna med egna kvalificerade och erfarna hantverkare. Det senare för att ha kontroll över hela byggprocessen och säkerställa en hög kvalitet och finish på produkterna.

Självklart är hemmamarknaden – kommunerna i närområdet runt huvudkontoret – mycket intressant för såväl vanlig småhusproduktion som övrig entreprenadverksamhet. Framtagning av husprogram om 15-20 olika hustyper pågår och kommer att finnas i katalog och på c4hus.se under senare delen av oktober. Konstruktionen av hemsidan har påbörjats och hittills har ett par projekt i Stockholm lagts in.

c4-hus

Föregående artikelInredning för alla, med mötesplatser i fokus på INREDNINGSMÄSSA 1 och 2 Oktober.
Nästa artikelDu missar väl inte Hälsa & Skönhetsmässan