Maria Benke på Tages i Söndraby

Söker ni något extra? Då är ett besök på Tages i Söndraby ett måste. En underbar present & blomsterbutik på landet med stenväggar & härlig atmosfär. Här hittar man presenter och heminredning i shabby chic, en dansk/ fransk inredningsstil, blandat med blommor, både för inne & ute samt snitt, färdiga arrangemang och delikatesser mm.
Maria binder gärna buketter och gör arrangemang både till fest, bröllop och begravningar och eftersom priserna är låga får man mycket för pengar.
Butikens ägare Maria Benke berättar att många av hennes utvalda leverantörer håller Tages som en av deras ljuvligaste butiker.
– “För mig är kvalitet viktigt, jag vill att man ska känna sig nöjd när man går härifrån. Hit kommer man själv en gång och återvänder sen med sina vänner. Och kundkretsen är inte bara ifrån närområdet, många tar det som en helgutflykt att åka hit säger Maria“.
– “Oftast är mina kunder här mellan 30 – 60 minuter, här behöver man gå både två och tre rundor för att se allt“. Några säger att det är en “måbra-affär” och jag kan inte annat än hålla med.
Inom kort finns också webshopen klar och har man Facebook kan man bli ett fan av Tages, något som över 540 personer redan gjort.

Föregående artikelDala Södras Vårshow på Humlescen i Bromölla
Nästa artikelKommunfullmäktige ljudsänds på webben