carola-stigsdotter
Carola Stigsdotter

Carola Stigsdotter och Henrik Gustafsson driver butiken GT Nutrition sedan 2008. Där kan man hitta bra kosttillskott för alla oavsett om man tränar eller inte.

-Produkter som vi säljer är tex Mivitotal, Swebar, kokosolja, måltidsersättare och proteinpulver och så har vi även kläder från GASP och Better Bodies, mer information finns på vår hemsida www.gtnutrition.se, säger Carola.

Carola har hållit på med styrketräning i 23 år på högre nivå och haft ett genuint intresse av friskvård sedan starten. Efter att ha varit borta från arbetslivet en längre period pga sjukdom fick hon möjlighet att komma tillbaka till arbetslivet genom butiken GT Nutrition. Carola har länge sökt en alternativ behandlingsmetod och kom i kontakt med Bowen Tekniken på en friskvårdsmässa och gick en utbildning på 1 år och blev diplomerad Bowen terapeut.

Vad är då Bowen Teknik?

Det är en alternativ behandling för alla där spänningar i muskler och den mjuka vävnaden mjukas upp i hela kroppen utan att manipulera eller tillföra hårt tryck. Det är alltså en behandling som inte gör ont och man kan ha tunnare kläder på sig under behandlingen.

Vad kan behandlas?

Bowen teknik är lämplig för vuxna och barn i alla åldrar, problem som svarar bra på tekniken är: Rygg- & knäsmärtor, Ischiassymptom, bäckenlåsning & höftproblem, fibromyalgi, stressrelaterade åkommor, andningsbesvär, astma och hösnuva.

Hur går en behandling till?carola-stigsdotter-2

Behandlingen tar ca 40 minuter. Terapeuten gör rullande rörelser över klientens kropp på bestämda punkter med hjälp av sina händer. Under behandlingen lämnas klienten att vila, dessa pauser är väsentliga då finjusteringarna i kroppen kan påbörjas. Tekniken stimulerar kroppen att komma tillbaka till sin rätta balans och när detta sker avtar symptomen, smärta eller spänningar. Det är med andra ord ett verktyg i kroppens verktygslåda som börjar arbeta. Känner du att du vill bli fri smärta och krämpor? Tveka inte att ringa Carola på 0454-894 35.

Välkomna hälsar Carola Stigsdotter.

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelDen moderne mannen
Nästa artikelSigge funderar…