sofie ansiktsmålasväggmålningfiskedamm

Den 17 september 2011 släpptes boken om Kenneth med en stor fest i Olofström. Bakom satsningen stod Paulina Bengtsson och Jaana Persson, författare respektive Illustratör.

–          Boken var från början tänkt att rikta sig till barn i åldern 4-7 år. Detta då alfabetet är med på resan. Efter att boken provlästs i klass 3 i Kyrkhult skola har vi dock kommit fram till den är ypperlig att använda även på ”stora” barn. De använde nämligen den som en geografilektion och tyckte den var kul. Så nu satsar vi även på att sälja in den som lärobok till skolorna, berättar Paulina.

I samband med boksläppet passade de även på att ordna en Barnens Dag med diverse aktiviteter för de yngsta.  Bland annat kunde besökarna vara med om/titta på teater, sagostund, ansiktsmålning, klotterplank, fiskedamm och mycket, mycket mer. En dag som riktade sig helt och hållet till barnen!

En som passade på att bli ansiktsmålad var Sofie Olsson. Pappa Kim stod bredvid och Pia höll i penseln.

Boken kommer att finnas att köpa på Jennifers Presentbod i Olofström. Den kommer även att säljas på adlibris.se och bokia.se. Man kan köpa den från förlaget Sivart som har sitt säte i Stockholm, sivart.se.

Vill du också bli en lycklig ägare till en bok om Kenneth? Gilla oss på vår facebooksida INFO-Bladet och skriv varför just du vill vinna boken.

Föregående artikelJulen börjar närma sig – även på First Hotel i Olofström
Nästa artikelHöstens och vinterns modetrender 2011