Kristianstad/Everöd
bilservice-001webb
Det var 1993 som företaget slog upp portarna för första gången och de som står bakom företaget är Salvatore och Ann-Charlotte Giuffrida.
Här kan man få service och reparation på alla fordon, från gräsklippare till husbilar, oberoende av märke, alla förekommande arbeten även lack, glas och plåtskador eftersom man samarbetar med försäkringsbolagen.
På sina ca 500 kvm yta säljer man även mopeder och ATV sedan några år tillbaka, och givetvis kan man få de både service och reparation på dessa också. Vill man ha service på sin AC-anläggning går det också utmärkt samt släckning av 2:or från besiktningen. Man kan köpa däck och fälg eller komplett hjul. Man kan även få hjulinställning.
– När det gäller ATV/Fyrhjuling så är det nog inte så många som vet att det går att köra såna på B-körkort, säger Ann-Charlotte. Den är ju användbar året runt bl. a till snöskottning, tillägger hon.

I samarbete med Wasa Kredit kan kunden dela upp betalningen vilket kan vara skönt så det blir lite över till annat.
– Vi utbildar oss kontinuerligt för att hänga med i utvecklingen så man alltid är up-to-date, säger Ann-Charlotte. Vårt motto är ju nöjda kunder och ett bevis på det är ju när de kommer tillbaka.
Alla är välkomna att titta in i deras nya utställningshall och se deras mopeder och fyrhjulingar och även provköra om man vill.

Vi på Info-bladet tackar för stunden och önskar lycka till i framtiden samt ber alla läsare att hålla ögonen öppna för ett öppet hus på Bilservice i Everöd så småningom.

Text & Bild: Uffe Jönsson

Föregående artikelI huvudet på en ”nysvensk”
Nästa artikelEasyinfo har flyttat till nya lokaler