anderssons-frisersalong4:e generationen Andersson tar över Salongen.
Anderssons Frisersalong startades av Erik Andersson 1927. Sonen Waldemar tog sedan över Salongen. Senaste ägaren är Waldemars son Stig- Arne Andersson som i år lämnar över till
sin son Andreas Andersson. Andreas ska driva Salongen vidare tillsammans med Peter Ekstrand, som den senaste tiden har jobbar på Skägg & Lockar i Kristianstad. Just nu håller hela Salongen på att renoveras för att vara klar den 12 juli då dörrarna slås upp igen till en av få Herrsalonger som finns kvar. ”Vi vill att det ska kännas naturligt att komma till oss. Både för män och kvinnor, säger Stig-Arne Andersson, och fortsätter: ”Vanliga Salonger riktar sig främst till kvinnor medan vi väljer att jämna ut jämställdhetsdebatten med att rikta oss till män.
Skillnaden är inte stor, men det är de subtila skillnaderna som gör att både män och kvinnor kommer att stormtrivas hos Andersons”

Hos Anderssons har man i många familjer gått flera generationer till samma frisör och så kommer det säkert att fortsätta även i framtiden.

Lycka till önskar vi Peter och Andreas.

Föregående artikelMixi Print i Olofström
Nästa artikelStipendier från Charlies minnesfond delades ut.