Nu startar Albert Sandberg, även kallad Abbe, plattsättning i egen regi. Med mer än 10 års erfarenhet i bagaget, såväl i Bromölla som i Karlshamn med omnejd, känner han sig redo att stå på egna ben.Hunden Cisco hänger gärna med och arbetar

”Jag känner att jag vill ta ansvar för hela processen”, som Abbe själv uttrycker det. Han är en hantverkare som älskar att arbeta med mycket detaljer samt att lägga ner det lilla extra för att få en bra kvalité.
– Det handlar om att alla berörda ska känna sig nöjda med resultatet. Om jag inte själv är hundra procent nöjd med mitt jobb sover jag inte gott om nätterna.

Ett annat kvalitetsbevis är behörighet för våtrum. Kunder och försäkringsbolag idag kräver att man har våtrumsbehörighet och kan lämna ett kvalitetsdokument. Det innebär exempelvis att underlag och tätskiktskonstruktioner är godkända för plattsättning i våtrumsmiljö och att brunnarna är godkända. Skall du sälja ditt hus kommer besiktningsmannen definitivt fråga efter detta dokument.

Speciallösningar kan diskuteras och utföras. Abbe samarbetar även med snickare och andra företag i närområdet. Allt för att underlätta för kunden och hela arbetsprocessen.

Abbe vill även passa på att tacka Ulrik på Modern Brasvärme för alla frågor under uppstarten och för hans funktion som ”bollplank”.

Föregående artikelPåskmeeting 2012
Nästa artikelVisste ni att Anders S Nilsson…