AB Elinstallationer har flyttat från Näsum till det nya industriområdet i Bromölla.

De vill informera alla, både privatpersoner och företag att nu finns de på hemmamarknaden igen efter har jobbat på bortaplan under 4 års tid.

20110506029cmyk

Ska ni bygga nytt eller bygga om så kontakta

AB Elinstallationer för hembesök där de ger tips och råd när det gäller kraft, belysning och energismarta lösningar. De har dessutom stor erfarenhet av olika industriprojekt.

Bolaget grundades år 1974 och år 2001 sålde dåvarande ägare bolaget till Mikael Molldén och Lars Nilsson, och de har fortsatt driva bolaget i samma anda men också utvecklat det till allt inom El-Tele-Data och allt inom larm som t.ex. brandlarm och inbrottslarm. De utför även bostadsanpassning för installationer av t ex liftar som monteras i köksinredningen, spisvakter och trygghetslarm.

Både Mikael och Lars har jobbat som bredbandstekniker i hela Norden och lite i Europa.

– Som kund får man hela konceptet om man anlitar AB Elinstallationer, och vi kan erbjuda allt från 0-1000 volt, berättar Mikael Molldén.

De erbjuder även en ny teknik där man säger nej till strömbrytare och ja till en ny teknik med sensorer och fjärrkontroll.

– Det ska vara automatiskt, vi vill visa att det fungerar och det är så här man ska ha det, säger Marcus Larsson som arbetat på företaget i nästan 10 år.

Den här tekniken är användbar både i hemmet och på kontoret och beroende på årstid, väder och sitt humör avgör man själv ljusstyrkan i rummet med att knappa på fjärrkontrollen. En fördel med ”scenarier” är att alla celler släcker sig själv när någon lämnat rummet och här finns det mycket att hämta inom energibesparing.

AB Elinstallationer har i sina nya lokaler en smart och energisnål belysning. För visning kontakta dem. Företaget erbjuder även konsultation för både privatpersoner och företag, gällande energibesparings möjligheter. Förutom att erbjuda kunskap inom ny teknik går också företaget in för service. Marcus gör det mesta av servicejobben och planeringen är att fler ska jobba med service framöver.

 Text & Bild: Monica Berg

 

 

 

Föregående artikelMilla Tipsar
Nästa artikelVårsalong på Årupsslott