Somsamorn utanför Fontastic massage på Regeringsgatan 40 Karlshamn.

Många som reser till Thailand och stannar några veckor upplever där en härlig tid. Med värme och god service är det ett favoritställe för svenskar.

Om man kan ta en del av Thailand till Sverige och Blekinge så är det så klart deras fantastiska massage som man önskar, trots all god Thaimat. I Karlshamn kan man nu uppleva en riktig tuff thaimassage eller en mer avslappnad oljemassage. Om man vill ha en riktig genomkörare för stela muskler och ömmande nackar så kan en thai-massage absolut rekommenderas. Har du inte besökt Thailand och fått massage så missa inte möjligheten att testa på detta, alla bör prova på den känslan att resa sig upp lite halvt sömnig eller utarbetad från massagebritsen för att under en stund känna sig som svävande på moln.
På Regeringsgatan 40 ligger Fontastic Massage som erbjuder förstklassig thaimassage. Namnet kommer från ägarens namn som heter Namfon. Ganska snillrikt namn som hon givit företaget.

INFO-Bladet träffade Massösen Somsamorn som berättade lite om varför Thaimassage är så bra.

– Att genomgå thailändsk massage är en härlig upplevelse.

Psykologiskt kan det vara en stor stresslösare. Fysiologiskt får din kroppstimulering, vilket leder till bättre flexibilitet.

Massage förbättrar även funktionen i muskler och leder, liksom cirkulationssystemet, mag- och andningssystemet.

Vi frågade om det är tvunget att avsätta en hel timme för att köra igenom hela kroppen eller vilka alternativ som finns.

– Det finns många olika behandlingar som är individuellt anpassade. Vi kan hjälpa kunden med att massera bara nacke och rygg alternativt hela kroppen eller kanske bara benen. Vi rekommenderar att man går igenom hela kroppen då det rensar hela systemet. Men som sagt alla kanske inte kan eller vill avsätta en till två timmar för att få massage. Då kan man ta en halvtimmes massage som man kanske hinner under lunch eller innan/efter arbetet.

Ett tips från INFO-Bladet är att testa på thaimassage, det kommer du inte att ångra.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelBromölla, kommunen med något för alla
Nästa artikelLörby Park firade 75 år