Den 25:e maj är det musikarrangemang i Folkets Park i Mörrum. Trollfnask blir ett utav banden som intar scenen.

Eddie Juneskär, trummis i Trollfnask, är arrangör och initiativtagare till denna spännande musikhändelse i Mörrum. Det är dags att det sker nått för ungdomarna i bygden.

Om detta slår väl ut är tanken att det anordnas något liknande kommande år. Musikforum som är en drogfri förening står bakom arrangemanget och Eddie sitter såklart i dess styrelse. Det är första gången Eddie står bakom ett arrangemang men tidigare erfarenheter av att jobba på Sweden rock har bidragit med idéer och kunskaper.

Intresset från banden att komma och spela har varit enormt stort och Eddie har fått tacka nej till flera stycken för att det varit fullbokat. Så det finns ett sug efter att få komma ut att spela för publik.

Det är genom Eddies personliga kontakter de lyckats få hit ett band ifrån Halmstad, annars är de andra lokala förmågor från Karlshamnstrakten som ska förgylla kvällen. Spelningen skulle egentligen ha gått av stapeln i mars men så oturligt nog bröt Eddie benet och fick flytta fram det till maj. Det spelas inomhus på Folkets hus så vädret är inget att oroa sig för. Några av banden spelar tyngre och hårdare rock så det blir en satsning som är lite ovanligare, men det kommer bli en bra mix.

Text: Ann-Margreth Färmnell
Foto: Paul Karlsson

Föregående artikel”Borre” i Åke Holmströms tappning förnöjde på Drejaren
Nästa artikelMysigaste stället i Blekinge?