Ahlberg Bil bjöd in oss bland hantverkare och entreprenörer för att ta del inom det senaste som kunde erbjudas bland Renaults transportbilar.

Det var Renault PRO+ Tour som åkte land och rike runt till anlägg-ningar som sålde Renaults transportbilar, nu hade turen kommit till Ahlberg Bil i Karlshamn. Här kunde man mingla bland flertalet representanter från företag som hade gott om expertis och svarade på frågor kring påbyggnationer, tillbehör, finans-iering, service och försäkring.

Några av företagen var Awimex som hade diverse lösningar av strömförsörjning, Axess Logistics och System Edström som hade olika sorters låd- och förvaringssystem för en bra optimering.

Jarl André Lindvig från företaget Loyds Industri AS, Norge, berättar att många av de hantverkare och entreprenörer som använder sig av hans system, Smartfloor, har nämnt till honom att det sparar oerhört mycket tid när det gäller att hitta sina verktyg som man förvarar på ett sorterat och optimalt sätt, dessutom får det plats med så mycket mer i utrymmet när man använder lösningar som de här.

Ca 130 intresserade hantverkare minglade runt bilarna och de olika bygg-nationerna, det bjöds på en inspirerande lunch för alla, som tillagades vid ett utomhuskök i ett strålande höstväder.

Text: & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelHöst- och julmarknad i Halahult
Nästa artikelViktigt med rätt bemötande kring psykisk ohälsa